Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

30 March 2013

.Sebenarnya Saya Isteri Dia.

Assalamualaikum Semua!!!
Yess Alhamdulillah ini hari yang ceria kot tetapi banyak kerja tak setel lagi
~REDHA~
Oh! Adaptasi novel ke drama sudah menjadi trend sekarang
Hehe terikut ikut akan drama Korea kot Malaysia nie :)
Tapi as long as ok dan selesa tak apa lah kan :)
Dan tajuk drama dan novel ini #SSID
Amatlah best!! Haha sesuai untuk pasangan yang sudah berkahwin sebenarnya!
Sebab jalan cerita drama ini lebih kepada perihal suami dan isteri
So bila para remaja hendak baca tue kena awasi emosi okey!
Kehidupan ini bukan seindah dan semudah yang kita inginkan
Mungkin melalui jalan cerita ini kita dapat dimanfaatkan dalam ilmu kehidupan
Siapa tahu kan? Siapa yang berfikiran positif tentu akan dapat tangkap :)

Drama ini telah dilakonkan oleh #IzzueIslam dan #TizZakiyah
Sememangnya sesuai dengan watak dalam novel ini :)
Cantik dan kacak..putih melepak kedua duanya :)
So thumb up kepada juri pemilihan pelakon okey :)
Jalan cerita dalam novel ini ringan longgar dan ringkas
Tak complicated sangat berbanding BICARA HATI & OMBAK RINDU

So jangan ketinggalan menyaksikannya ok :)
Bagi drama SEHANGAT ASMARA 
Sememangnya thumb up abis!!! 
Sebab sebijik dengan jalan cerita dalam novel :)
Dengan ini Miss Meen ternanti nanti #SSID ini mampu tak menaikkan rating :)
Mari kita tunggu dan lihat!!! :)

P/S: Miss Meen minat giler dengan Izzue Islam hahaha..so mmg angau laa dengan mamat kelate nie :) tak tau napa dia nie sweet sangat..bak kata Tiz Zakiyah...Izzue  jual minyak!! hahah :D So Izzue Islam berlakon bagi mantap okey..anda adalah Song Joong Ki Malaysia ok :) Izzue saranghea!!!!!!! :) Saya sokong awak dari belakang je :)

0 Merepek: