Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

29 May 2010

:: Seharian Bersama Mu ::

Hari ini kami g MELAKA...hikhik ^_^ aku main2 jee kata nak g MELAKA...alih alih Mr.S turn t0 da right g MELAKA hikhikhik ^_^ Katsana saja jalan2 tgk2...kebetulan aku pun nak beli barangan pendidikan seni student aku...borong sekali laaa ^_^ xdalaa penat sangat biasa jee...Masa lunch aku belanja Mr.S makan sushi kat SUSHI KING hihihi ^_^ adeyyyy dia t0bat xm0 makan lagi laaa hihihi saja belanja dia makan sbb asyik makan ikut selera dia je kan hehhee ^_^ dia kata okey n0t t00 bad maybe makan time yg xsesuai tuh yg dia rasa mual tuh ^_^ s0wi sayang I Have t0 ^_^ Then jalan jalan lagi Mr.S pun kata j0m tgk wayang...j0m...ternampaklaa banner pr0m0ti0n LAGENDA BUDAK SETAN...alamak!!!! tgk2 dateline dia 3hb Jun 2010...Adehhh alih alih nak tgk SHERK <<--kata dalam hati neyh--->> Dan dan jee Mr.S terus tgk citer ANADARTU Mencari Suami 21 Hari....Adehhhhh lagi laaaa aku tertelan air liur hahhahahaha ^_^ punyaalaa nak tgk m0vie Malaya jee Mr.S neyh ^_^ Layan kan aja hehhe

Kami terus balik ^_^ pastue...Mr.S bagi mama buah quineen dan jambu batu.. ^_^ huhuhu ^_^ Aku xbagi apa pun kat mama dia huhuhu..thank you sayang!!!! Thank Y0u jugak sbb anta dan amek saya!!! ^_^

Kredit:Malam neyh nak buat listed!!!!! ^_^

3 Merepek:

~cik shanashaida~ said...

upsss..list apakah?? wink wink

Meen said...

hahhaha ^_^ ermm apakah ya??

~cik shanashaida~ said...

huhuhu..bitau2!! hahaha