Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

04 May 2011

ll Alhamdulillah ll

Aku Bersyukur !!

Assalamulaikum Semua !!!


Ch0op !!!! Jam 740 pagi
Got phonecall from Ayah
Huhu..Ayah demam semalam --Kasihan Ayah--
S0 hari ney dia tanya macamana drive hari ney


Alhamdulillah 
Walapun hujan
Masih boleh terkawal lagi
Yeay !! Alhamdulillah traffic light kat UPM dah okey !!
Alhamdulillah 
Tuhan mendengar DOAKU !!!


Hopefully selepas ney traffic light itu sentiasa dalam keadaan baik2
Terima Kasih Manusia atas kesudian kam0 membaikinya
Terima Kasih Tuhan kerana mendengar doa hatiku !!
Beringat!! Sentiasa berhemah dengan sesama manusia yer ...


N0w ..sambil membaca blog yang satu ney
Singgah sebentar di satu blog yang dinyatakan ney
Suka dengan ayat ney ..macam tahu-tahu je situasi Miss Meen


"The Truth Is Something Is Only Difficult
When You're Not Familiar With It
So If You FAIL The First Time
TRY AGAIN!! NEVER GIVE UP!!!
~~~mynameisyuyu.wordprees.com~~


Owh ...memang memerlukan kata semangat macam ney
Terima Kasih Hati kerana menggerakkan 
Untuk membuka blog yang satu ney
Sekarang b0leh sedikit tersenyum walaupun ada kegusaran tersendiri
Moga kita semua berada di bawah lindungan-Nya
Ameennn .....


Lagu Semasa : Bryan Adam : Do I Have To Say The Words :

4 Merepek:

Zura said...

semoga ayah meen cepat sembuh..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

nyanyi sikit lagu maher zain masa ckp alhamdulillah tu..ekkekke

Miss Meen said...

@Zura
Terima kasih ZUra ^_^

Miss Meen said...

@Amira
Kikiki nyanyi kang hujan nnt hihi
Xdapat cari makan Maher Zain =P