Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

23 May 2011

ll NUR KASIH ll

Assalamualaikum Semua !!! 


Jang !!!! ^_^
Alhamdulilah pagi tadi perjalanan Miss Meen dipermudahkan
Walaupun mengalami kesukaran saat menunggu bas
Tetapi akhirnya RAPID KL T 407 datang 
(rasanyalah kot sbb xingat)
Dan Miss Meen lah penumpang pertamanya tepat jam 745 pagi


Alhamdulillah !!! Pertama kali Miss Meen naik bas 
Di kawasan perumahan Miss Meen
Sebenarnya Miss Meen ada IV pagi tue
Tapi mula jam 1030 pagi


Sampai saja di KTM SERDANG
Miss Meen xnak fikir panjang lagi
Miss Meen ambil TAXI terus untuk ke DAMANSARA HEIGHT
Disebabkan pemandu TAXI Miss Meen tue
Macam FAST 2 FURIOUS
Miss Meen berjaya sampai dalam jam 945 pagi


Miss Meen nak puji Pemandu TAXI tue
Dia seorang yang ramah
Ramah dia bukan lah sepanjang jalan dia bercerita
Tapi ramah dia kerana memberikan 
Banyak inf0masi untuk Miss Meen tahu
Terima Kasih Tuhan...kerana menemukan Miss Meen
Dengan Pemandu TAXI yang tidak s0mb0ng dan baik hati


Selesai IV dalam jam 1230ptg
Sebab mereka ada urgent meeting pagi tue 
s0 tertundalah cal0n yang lain
Then Miss Meen pecut terus g MIDVALLEY


Teka ahh apa Miss Meen buat katsana
Apalagi.... teng0k m0vie NUR KASIH
Se0rang diri pula tue hehehhe ^_^
Terukkan ...
Sebenarnya sempat je Miss Meen lari terus ke ofis
Boleh laa buat TIME OFF ... 


Kerana NUR KASIH ..
Miss Meen tersalah arah hehehhe =P
0key ...SERIUS MISS MEEN NANGIS 
Masa tgk m0vie ney
B0leh kata banyak m0tivasi dan semangat yang kuat
Dalam cerita neyh


Seorang Isteri bersungguh mencari suaminya
Seorang Isteri tabah dalam menjaga sakit suaminya
Seorang Isteri kuat menerima dugaan dari Allah
Seorang Isteri yang selalu memberikan kata semangat untuk suaminya


Sebenarnya m0vie ney lebih sesuai
Dit0nt0n 0leh para isteri dan Ibu ..
Em0si pasti akan menyerap dalam
Kalu yang bukan Ibu dan Isteri ...
Susah nak masukkan em0si tuh 
Hehheheheheheh ^_^


Klik di sini untuk mendengar OST Nur Kasih


* Ya Allah Ya Tuhanku ..Berikanlah aku kekuatan seperti watak Nur Amina dalam NUR KASIH ini...Indahnya cinta bila dikelilingi orang yang merestui bersama-sama*

2 Merepek:

Zura said...

xthlah bile dpt tgk nur kasih nie..

Miss Meen said...

@ Zura
Sempat jee tgk huhuu
Jgn tak teng0k ehhh sesuai t0k para isteri dan Ibu hehhe