Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

29 December 2011

ll Tentang Dhia ll


Assalamualaikum Semua
Yeay!!! Last Episode for this drama
Yang penting ending dia sungguh sweet
Jangan tak tahu Miss Meen menangis bila tengok babak itu
Sedih....sangat!!!
Kepada siapa yang tak sempat tengok
Anda masih b0leh menonton dari awal hingga akhir
www.tonton.com.my

:) Hihii Miss Meen kalau tertinggal episode memang akan tgk online je
Lagi pun smooth je...no buffer ke apa ke...
Cun!!
Last wish....
Mama Miss Meen kata Nora Danish lawa
Kulit pipi dia mulus tulus... 
:) 0whh comel Nora Danish masa dia botak hihii

Okey!! Stop... malam ini pula nak layan 3 Idiot kat TV3 jam 1030
Ini lagi satu movie kegemaran Miss Meen
:) Salam menonton yach!!

0 Merepek: