Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

17 January 2012

ll Nak Itu ll

Assalamualaikum Semua

Hari ini Miss Meen hendak merepek sebentar
Andaikanlah Miss Meen ada duit yang banyakkan
Miss Meen teringin sangat nak belanja korang semua
Dengan Lolipop ini...
Heh heh heh...seminggu makan pun
Belum tentu boleh habis...
Silap hari bulan makan kongsi kongsi
Heh heh heh

Pendekkata..Miss Meen ini kedekut ke pemurah eh?
Hahah..saja kan...menulis macam nie..
Kalau semua hendak tahu entry sebelum nie
Miss Meen buat advance sebelum tarikhnya
Cuma deal dgn blogger.com ni
Untuk publish pada tarikh yang Miss Meen mahu :)

So...every day boleh katakan berupdate laa blog ini
Kan kan kan heh heh heh :)
Jom makan Lolipop ini sampai patah gigi JOm..
Hehe...Ada beranikah?

0 Merepek: