Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

27 September 2009

Akhirnya hari yang dinanti tibe T_T

Huhuhuu...hari neyh hari Ahad dahhh....tahap kemalasan yang agak membangkitkan diri...m0ood belum recharge lagi hehhee apa dahh...mana boleh mcm neyh hehhe ^_^
hurm..bermula rutin harian ku di rumah org di kawasan orang di tempat orang hehhehe...chay0ook AMEN brani skit...hati kecil betul hehhe ^_^
Naik dari cuti neyh hal penting yang nak disetelkan adalah HUTANG CELCOM ADEK AKU !!! Maun dah naik RM 135.00 huhuuu tak guna pun line tuh tetap ada charge dieee...Agak ketakutan jugak neyh nak memiliki CELCOM..bukan hapa kalu line dah cengini payah laaaa Tok Wan hehhee ^_^ Hasrat nak guna LINE PHONE bila dah dapat keje(keje yang diiktiraf)...Alamat terkubur camgitu laaa hehhee tapi tgk dulu laaa ^_~ Hah...lagi satu CELCOM BROADBAND !!! Aku nak beli laa tapi ayah dah beli dulu tok umah sbb ayah nak POTONG STREAMYX hehhee
Almaklumlaaa KAMI guna dengan begitu rakus menggunakannya sehingga mencecah RM 250.00 setiap bulan hehhee..yelaaa ayah amek pakej yg biasa 12jam,patutnya amekla 24 jam..masa tuh ayah tak tau anak anak dia HANTU TENET ^_~ hahaha sekarang dah melambung baru laa tau ^_^ Pasal CELCOM BROADBAND pulak...nampaknya line amat KEBENGONGAN YANG NYATA ahh !!! Punya laaa slow mil0oo nak guna...huhuu..aku sempat laaa..g basuh pinggan mangkuk yang melambak tue ^_^ hehhe...Len yang nak dijadikan citer...MAXIS plak yang MASYUK LAJU GILER hhuhuuu...Which 0ne should I take ???? *_*
PLZZ VOTE AND SMS ME 0129403*** huhuaaaahuhaa ^_^
Erm...bertolak balik ke SEREMBAN agak agak selepas MAGHRIB lebih afdal sikit... ^_^ aku neyh agak takut kalu nak memandu malam kompem aku tak nampak lagi lagi ada banyak lori Tok Wan hehhee...erm lori neyh tak paham bahasa ker....jam 4 nanti baru laaa kamuorg leh gerak hehhee ^_^lekang skit jalan tue...kamuorg kan kenderaan berat hehhe ^_^ Setakat neyh Angah yang memandu laaa hati senang dia ada hehehe ^_^
Tadi Pagi,makcik aku dari PENANG dah berangkat pulang dah...hhehee sempat tumpang tid0 jerk tak dapat laa beraya dengan dia borak panjang hehee ^_^ lagipun dah jumpe dgn IMAN QISTINA sepupu aku yang baru berusia 5 thn tapi keletahnya mcm budak umur 7 thn hehehe^_^ sekarang dia berambut pendek agak cute lagi dari dulu...Ibu dia kata terpaksa potong sebab dia kena demam CAMPAK hari tue ~_~ huhuu gatal tuh!!! Tadi mama dn ayah pun ikut diorg g Rumah kenduri kawen adek ipar makcik aku tue...kat Melaka..area kat MAsjid Tanah kot heheh Tempat kelahiran REMY ISHAK h0h0h0h0 ^_^ Hero NUR KASIH
Es0k kena wat muka manis...sbb pelajar PMR nak amek exam tue xleh nak garang2 nanti tertekan diorg hehehe ^_^
CUTI DAH TAMAT!!!! KENA MASUK KEJE!!! BERKHIDMAT UNTUK NEGARA DAN BANGSA !!!! AMINNN..... ^_^

0 Merepek: