Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

09 July 2011

ll Sekali Lagi ll


Assalamualaikum Semua !!
Alhamdulillah tanggal tarikh ini
Miss Meen dah berjaya menonton movie ini
SEKALI LAGI
Yup !! Beli ticket online je
Cepat dan mudah ^_^

Miss Meen nak berkongsi rasa sikit
Pertama cerita ini sedih
Dan ada part yang Miss Meen sendiri menangis
Nak mengata Miss Meen silakan !!
Hahaa..sebab Miss Meen memang sebak bila
Part part yang kena marah ini
^_^

To Sam :
Muka kamu dan cara kamu cakap
Memang mencuit hati wanita saya
Hahaa..c0mel sungguh watak itu untuk kamu
Nampak serasi ^_^

To Lisa Surihani :
Suara kamu serak sangat sayang
Gaya kamu marahkan Mia Nasuha
Lucu ..Perbaiki lagi yer..
Agak nampak tidak menarik 
Bila hempas kerusi tepuk meja
Hihi macam tengah gaduh dengan member laa pulak kan

Kamu sungguh kacak !!
Miss Meen minat dengan kamu dari dulu lagi
Muka Melayu-Pakistan-Thailand-Cina
Membuatkan kamu tampak menarik lagi 
^_^
Lak0nan kamu semp0i br0..relax je

Lakonan kamu manja sayang !
Lucu bila ada gabungan antara kamu dan Sam
Sungguh serasi bersama.. ^_^
Tapi part kamu mengejek bakal isteri Pak Haris itu
Miss Meen kurang berkenan sayang ^_^
Lidah?? No No No sayang ...
Buat mimik muka boleh...yang lain No No No 
^_^

Keseluruhan cerita ini memang amat sedih
Mana kita nak jumpa lelaki yang sanggup
Merahsiakan sesuatu demi kebahagian kita kan kan
Wujud lagi ker lelaki macam tue
Hehhe berharapan tinggi betul Miss Meen ini kan

Semasa pergi dan pulang
Macam biasalaa ada sekatan POLIS
Hmm..orang sibuk perhimpunan BERSIH
Kami duduk dalam panggung wayang?
^_^ 
Tak patut kan patutnya duduk depan TV



*Miss Meen amat sedih dengan perhimpunan BERSIH ini..Bukan apa..ada juga di kalangan kami yang wanita ini turut serta bersama..Miss Meen cuma tak mahu kita jadi seperti Indonesia dan Mesir..Miss Meen amat takut jika ianya benar2 berlaku..Ya Allah bantuilah KAMI dalam merebut ketenangan dari-Mu Ya Allah*

2 Merepek:

Fitrihadi said...

actually wujud lelaki macam yang awak tanya tu.. cuma jarang ada je.. kalau ada pun kita tatau sebab dia merahsiakan sesuatu untuk kebahagiaan kita hehehe

Miss Meen said...

@Fitrihadi
YUp Ada ehh..hehhee
Hopefully dapatlaa tgk orgnyaa tue kan hehe