Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

24 November 2009

^_^ semakin hampir 2010 ...

Waaa...byk mem0ri yg tak ternyata kat sini hehhe ^_~ maybe kepenatan sgt kot aku hehhe...mcm2 yg berlaku ^_^ antaranya:
* Mengikuti lawatan ke CAMERON HIGHLAND
* Tgk movie 2012 kat MIDVALLEY...^_^ saje ubah angin
* Lepak2 umah AINUR
* Meeting sekolah... GSTT 2009
* G urut kaki kat THAI SPA..JUSCO
* Makan2 kat BIG APPLE

Kat bawah neyh sume nyer gamb0 di Camer0n Highlands:
Tak larat nak update sume..almaklumlaaa laptop pun nak anta g repair hehhe ^_^ keyboard die xdapat detect nombor dan konsonen nyer hehhee.... erm...planning lain akan dipikirkan lagi...
Hari tue 23 November 2009, kami (Cik Ainur,Cik Ieyna,Cik Faezah,Cik Atul,Cik Shaza dan Aku) bergerak g Midvalley dgn KTM(komuter)..Sesampainya di sana..masing2 g layan perut lu..sebab sumenyer lom BREAKFAST hehhe ^_^ lapor laaa..Aku dgn adek aku Shaza try makanan JAPAN... KATSU DON huhuu best...ntah napa aku makin suke makan makanan JAPAN...hehhe ^_^ adakah gara gara aku balun 5 pinggan di Sushi Kin dulu????? ~_~ hihihii
Selepas makan...round jap...bagi makanan turun hehhee.... ^_^ then g SOLAT jap...pastue bergeraklaa kami ke GCS room 3 sit M12,13,14,15,16,17... pergh....penuh sit...tue jerk dapat...payah tuh ~_^ tapi a bit okey laaa ...
Jalan cerita neyh best!!!! Percaya atau tak aku menangis tgk citer neyh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADA 3 SENCES yg aku tak boleh tahan...SEDEY!!!! Korang patut tgk citer neyh...baru korang rasa mcm..menghargai setiap org yg ada di sekeliling korang....huhuhuu ~_~ mesti tgk tau!!!
Kira kira tamat m0vie dalam jam 5 kot aku pun dah luper...hihiii sedey sgt!! luper tgk jam... ^_^...mcm biasa kami rempuh KTM lagi..hehheee ^_^ berhimpit kami tuk masuk....kalu tggu train lagi alamat jam 10 baru sampai BATANG BENAR laaa... ^_^ ...Walaupun penat tapi berbaloi baloi laa ^_^ sedeynya kalau tak dpt jumper diorg g...hehhe ^_~

Hari nyeh ada meeting dgn GPK AKADEMIK SMKM.... huhuu ^_~ pasal projek sekolah kitaorg dgn kontrak sambungan GSTT kami...sedey gak bila ada mcm2 spekulasi T_T ...tapi takper..apa yg berlaku tue mungkin ada hikmahnya...dalam gembira mesti ada sedey kan...mana leh gembiraa jer kan.. ^_^ tabah laaa apa jua keputusan yg dibuat..bukan semua org sentiasa bernasib baik...
Bagi aku...aku sentiasa pegang kata-kata neyh "TUHAN TAK KAN UJI HAMBA NYA...YG BUKAN SETIMPAL DGN KETABAHAN MEREKA" Pendek kata...kalau TUHAN tue uji byk kat kiter...DIA yakin kita punyai byk akal dan fikiran yg panjang tuk survive dalam hidup neyh kan ^_^


Kredit: Kepada Mr.S maaf yaa sayang penat sangat minggu neyh sampai tak dpt borak panjang pun ^_^ but thanks for understanding me!! keep loving u!! And Cik Ainur.Cik Faezah.Cik Ieyna. Thankss yaaa serikan hari hari kerisauan saya...menjadi heppi hehhe ^_^

2 Merepek:

CiK sHaNasHaIDa said...

huhuhu..not bad la cte die..
:D

Meen said...

hihii ^_^ betul..tapi mcm k0l0t sikit kan...tak logik pun ader gak heheh ^_^