Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

07 November 2009

^_^ UTeM Melaka

The Dean
Centre for Graduate Studies
or
The Dean
Institute of Technology Management and Entrepreneurship
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)
Locked Bag 1200, Ayer Keroh
Hang Tuah Jaya, 75450 Melaka
MalaysiaHuhuuu..agak agak jam 645 pagi bgn mandi sarapan dan bersiap tok g UTeM..ada ujian bertulis pendek bg jawatan yang aku pohon tuh(jawatan dia ..adalah...hehhe) ^_^ preparation alhamdulillah boleh laaa....
Sesampainya sana...kami salah g bangunan lama lak...Upenya UTeM dah berpindah sepenuhnya di Durian Tunggal...bagi team mangement laaa..bg team student tuh lom lagi sbb ada bangunan baru nak pacak..hahha ^_~ belum ada simen lagi..FAKULTI KEJURUTERAAN PEMBUATAN ahhh...adek aku punya kampus hehhe

Setelah pendaftaran..masuk laa kat auditorium die tuh hehhe ^_^ termengah mengah aku ingat lewat hehhe upenya diorg baik hati suh tunngu yg lain samapi jam915 hehhe...
Bermula epis0d nyaa...ada 3UJIAN BERTULIS ...Pertama..UJIAN PERSONALITI..Kedua..UJIAN ENGLISH ESEI..Ketiga..UJIAN B.MELAYU (KERTAS KERJA CADANGAN)
^_^ alhamdulillah dapat buat gak..Keputusan akan keluar 22-23 Disember neyh..Bagi yang terpilih akan lalui INTERVIEW..Bagi yang gagal leh laa apply lagi mula awal tahun depan..Mereka akan iklan kan lagi ^_^


Kredit: Kepada Ayah dan Mama kerana menghantar aku..kalu g sorang kompem sesat weh!!! Dan jugak kepada Mr.S ..tQ for da wish sayang ^_^ tQ jugak kpd Ainur dan Kak Ieyna ^_~ (seronok diorg g Alamanda,Putrajaya) Jeles ahhh!!! Nak g gak T_T

0 Merepek: