Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

29 November 2009

Aku di FACEBOOK..buat GAMAT hahahha ^_^

Wello !!! Amat kebusanan hari neyh...aku online awal laaa pagi...hihii ^_^ setelah selesai memasak..membasuh..mengemas yg tak berapa kemas..aku pun online laaa ^_^ hihiii...cari pasal di FACEBOOK!! Jahatkan aku hehhee... ^_^ Ada frenz list neyh namanya SIRHAN MUHAMMAD die mengadakan satu bizz...dan status di dalam FB tuh selalu tulis mcm neyh:

Aku nak bagi seminggu rm1000 sape nak SMS aku..0123539870 or just drop ur phone no to my inbox…….aku nak 5 orang je dalam minggu ni sape cepat die dapat……..

Antara komen2nyaaa ^_^ :

Nur Liyana Suhaimi
duit dia suka ati dia la nak buat ape pun...yg penting dia bkn berjudi or buat benda haram....dia xkacau org pun...dia hanya nak tolong org...xsalah kan....????if sape2x xsuka,xpyh la ambil tau...ignore je...xde paksaan pun...jgnla nak condemn ape yg org lain buat...
about an hour ago
Sirhan Muhamad
suka ko le nak persoal ke tak...tu hak ko faizal...setakat ko sorang...jer...ramai lagi orang yang betul2 nak buat $$$..rasa rasanya ko buat le biz ko yg hebat tu..unit ape..unit terus...lgi bagus...
Casinoroyale Putra
kalau ko nk thu biz nie (faizal azhar),kau cll la..bkan dia cll kau..contoh la,kalau aku sembayang tak kan kau dapat pahala plak...
Faizal Azahar
klu cm tu lah caranya....mmg lah korng nie mcm MLM lah...sekarang mmg dapat duit lah sebab yg awal2 masuk....if terkantoi lah yg baru masuk cm ne??teraniaya lah....

aku pun apa lagi...nak hilangkan bosan layan laaa..KOmentar yg pertama dia adalah FAIZAL AZAHAR ^_^ sbb ayat intro yg die komen tuh laaa aku tergerak nak balas balik hehhee ^_^ hehhee...syok tul dgr ayat2 diorg...kdg2 leh membakar wehhh ^_^ Tapi aku cukup tak sokong CASINOROYALE PUTRA tue...tgk ayat die yg last tuh !!!!! Aduiii...kita neyh manusia bang...bab tue jgnlaaa jadikan contoh...tak best laaaa....Rasa nak kiamat jerk dunia neyh ckp mcm tuh..ALa kalu bisnes tuh ok per salahnya..yg penting kita kena rajin...dulu mmg byk org kena tipu sbb org dulu2 xpandai hehhe ^_^ ebngong poya poya sekarang dah byk cara investment...Maybe cara investmnt yg Sirhan buat neyh tuk org yg berpendapatan rendah...^_^..investment dunia pun ada gak...tapi tinggi laa risikonyaa btl tak??? hihihi ^_^ Apa salahnya sebut nama bisness tuh... mcm UPTREND tue...sume dah tau..BANK NEGARA pun iktiraf..^_^ no matter jer kan ...Sirhan Sirhan ^_^ hihihihii


Kat bawah neyh adalah MASTURINA NURADHA ^_^ ...Lahir pada Hari Raya Aidil Adha 2009
Inilahh buah hati merangkap anak buah pertama Mr.S ^_^

Kredit: Kepada Mr.S rindunya!! Erm..waiting u reply sms after u done ur work ^_^ jangan luper bgtau nama BABY GURL eaaa ^_^

2 Merepek:

CiK sHaNasHaIDa said...

ayok!! bby gurl???

Meen said...

hihihi kakak die laaa hihih ^_^