Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

19 March 2010

:: Thumb Up Award...pewiiitttt ::

Tetibe dapat mesej dari Cik ShanaShaida kiter...huhuu..waaa dia kata kat akuwiwittt..sila dtg amik awrd dkt blog shana ye.. (tagged)..aku mulaa laa melawak..Award apa makcik ehh?? Tgk2 dpt award neyh huhuu walaupun Top 5..It's still ada ruang tuk aku beb!! Hehehe...tak sangka aku jugak dlm pilihan dia hahhaa...I'M GONNA BE A LUCKY GURL!!! Proud of u my dear Lady!!hihii

Here the rules to accept the award:

1. Thank & link the person that gave you award.
2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact the bloggers and let them know they've won the award.
4. State 7 things about yourself

7 things about Meen_Anne are:

* Suke senyum!!! ^_^
* Suke giler dgn KIM HYUN JOONG & LEE MIN HO
* Suke melayari Internet..tgk citer online..reality show dr Korean..hahaha ^_~ cthnyaa WE GOT MARRIED...yg dilakonkan oleh KIM HYUN JOONG ^_~ lalalalala
* Suke makan...hahahaha ^_^
* Sayang famili,kawan,member,dan Mr.S heheh ^_~ Loved!!
* Suka tgk wayang...dan jatuh cinta dgn Act0r tuh hahahaha ^_~ Flirt!!
* Suke pikir yg kehadapan...makna eh pikir melebih2 dan mengarut laa ^_~ Fuss!!

Sekarang nak Rate kan kamu semua pulaa ::
1- CikShanaShaida
2- Apeq
3- Nana Comot
4- CikIeyna
5- SheIsShaza
6- KBS WORLD
7- PakweKu
8- Dr.Cinta Punye Blog

Lalallaaaa...h0pe enj0y yaa...hihii



Kredit:CIkShanaShaida...Tq uhh ^_~

6 Merepek:

~cik shanashaida~ said...

wlcme2!! :P

thx lyn kn tagged tuh...hek3

wink wink ^_^

Meen said...

^_~ Welc0me My Dear Lady hihii

~Dr.CiNta~ said...

thnx 4 diz awrd ye ^^ pas ni kasi lagi, hehe ~

Meen said...

no pr0b uh ^_~ hehehe

Afzainizam said...

Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Meen said...

terima kaseh hendaknya ^_^