Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

20 October 2009

Celebrate Besday Mama ^_^

Hari neyh besday mama...semalam kami keluar makan...sapa lagi belanja...aku dan angah laaa hehhee ^_^ Kami makan kat Bahau jer..Makan di kedai sebelah HOTEL KIARA...mama nak makan ikan bakar plak...neyh besday mama yg ke-56 tahun..sepatutnya mama dah leh pencen atas sebab tertentu mama lanjutkan kepada 58 tahun..(kredit kepada KERAJAAN ^_~) Semalam kami memesan menu..ikan siakap 3 rasa,kailan ikan masin,GEAR BOX (kesukaan ayah aku), ikan kembung bakar, dan daging goreng kunyit... Fuh sangat laa sedap..sebab apa??? Ia pedas hehhee mmg fav. kami betul kalu pedas2 neyh...

Yummy !!!! Nampak sedapkan hehhe ^_^ ..Okey laaa...setakat neyh tue aja yang nak dikongsi bersama..

Kredit: Kepada Mr.S, thanks sayang for wishing my m0ther birthday ^_^

0 Merepek: