Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

25 October 2009

Hurmm..apa nak cakap erk ~_~

Hurm malam neyh..tadi update data budak 2F, SMKM neyh...huhu..edited gamb0 diorg bg terang..Erm..bila tgk jerk muka diorg neyh teringatlaa SURAT AMARAN...aduiiii T_T sakit kepala..bila guru guru sebelum neyh tak update dgn betul...sampai dkt aku pening laaa kepala...banyak yg kena wat BACK DATED....maybe data tue..tak save kot..ada pr0blem dgn saving kot...Apa-apa pun kita mulakan dengan step yg relax...H0pe GHEM tak bising ^_^ sekolah nak akhir tahun dah neyh..kang kena buang sekolah parentz bising hihii ~_^ pelik!! Kang ada plak yg kata guru tak wat keje...hehhe parah tuh babe !!! ~_^

Hye!! Kepada Mr.S ^_^ rindu sama kam0oo...dengar cerita ser0n0k yaa semalam g DANGA BAY dgn family teng0k sempadan SINGAPORE... ~_^ wah wah wah kejelesan yg amat sangat aku mendengarnya hihii ^_^ Apa-apa pun semalam kam0o hepi...aku pun hepi juaa ^_^ hihii...
Oklaaa tue jerk nak citer ^_^ n0thing t0 d0...h0pe naik sek0lah neyh aku dapat kumpulkan semangat waja tuk tempuh sumenyaa!!! Chay00ok Amen ~_^

Kredit: Kepada DYMM Yang di-Pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz Ibni Almarhum Tuanku Munawir kerana Hari Pertabalan beliau pada 26 Oktober 2009 ini..^_^ wink wink wink..anak no-2 dia kacak sangat...aku jatuh cinta ahhh !!! Opsss...marah Mr.S ...maaf yaa sayang muahhh!!!!

0 Merepek: