Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

21 March 2011

ll Muffled ll

Assalamualaikum Semua !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Miss Meen dapat ph0necall dari Saleha 0mar
Ingatkan siapalah yang menelef0n ..rupanya teman jauh..
Eh tak jauh pun ..dari Ampang je ^_^
Dia bertanya Miss Meen tentang member2 yang belajar sama k0s dulu
Dia kata dia dah invite Miss Meen
Miss Meen pula kata bukan tak ingat tapi kena duduk telek dulu
Sebabnya mereka ney guna nama p0pular ..Bukan nama rasmi ^_^

Seperti hari ini Miss Meen membelek Gr0up yang dibuat khas 0leh bekas pensyarah Miss Meen
Hal ini disebabkan sahabat kami M0hd Redzuan Ishak, Pelatih PULAPOL telah meninggal dunia
Dia lah yang mencadangkan kepada pensyarah Miss Meen ney untuk mewujudkan alumni
Bila Miss Meen belek-belek p0st yang diberikan dalam wall ney
Hati Miss Meen terasa sebak dan sayu ...

Dan paling yang tak disangka pensyarah Miss Meen
Masih menyimpan semua nama dan bi0data kami
Amat terharu !!! Sebab jarang2 ada pensyarah sebegini ...
Ingat lagi pesanan dia .." Jgn potostat buku tue ..ilmu tak berkat nanti ..Nak beli"
Sekarang mana2 Miss Meen pergi Miss Meen ingat
Tapi kadang2 Miss Meen pun buat juga ^_^
Manusia kan mmg degil dan tegar

Oh m00d Miss Meen bertambah sayu
Bila lagu Sedetik Lebih alunan ANUAR ZAIn bermain di telinga
Terdetik dalam hati cepatnya masa berlalu
Cepatnya .. Pantasnya... R0mbaknya...
Sekelip mata saja pelbagai perkara b0leh berlaku

*Berhadapan dengan kehidupan ini kita mesti mempunyai hati yang cekal dan ketahanan yang kebal dalam sebarang kemungkinan kerana kita sendiri tidak pasti apa yang bakal menanti di hadapan kita*

2 Merepek:

Anonymous said...

hish..geram betul dengan cute animation gurl dlm blog anda ni..susah nak baca dengan feelnya setiap penulisan yang ditulis...boleh buang tak ataupun letakkat tempat lain..hehe jangan mare ea cik amin yg bakal menjadi puan..hihi :)

Miss Meen said...

haaaa...maaf laa yer....
akan diperbaiki...haha...aisshhh lucu ahh kam0