Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

23 March 2011

ll Sesawangnya ll

Assalamualaikum !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Hurm ... Miss Meen teng0k dunia sekarang bertambah menakutkan ..
Hari ney baca paper tergamam tgk pada tajuk paper tuh ..
Ishh macam2 sekarang kan
Pada pendapat Miss Meen tak salah jika kita hendak berkawan
Di laman sesawang Facebook, Twitter, dsb

Bila sesuatu perkara berlaku dengan buruknya
Pihak akhbar pasti akan menti0n
Berkenalan di bla bla bla
Terkena tipu di bla bla bla
Padahnya berkawan di bla bla bla

Oh Miss Meen amat meluat dan terlalu mel0ngkang tgk statement yang dinyatakan 0leh pihak akhbar ..
Masalahnya kat sini si mangsa yang tak pandai menilai 0rg sekeliling
Kalu kena manderem tuh Miss Meen paham laa gak
Ubat guna guna paling mungukss yang Miss Meen tak suke !!!

Jadinya bila 0rg2 veteren baca paper sudah 100% menyalahkan kami anak muda yang arif pasal Tech ney ..
C0nt0h terdekat Mama Miss Meen ^_^
Kikiki amat terasa hati tapi ser0n0k bila ada 0rg yang ambil tahu apa kegiatan kita
Terasa diri ini disayangi
Hihii ^_^

Okey st0p !!!
Dah meleret dah neyh ..
Jadinya terima kasih kepada pihak akhbar jugak
Kerana menyebarkan kebaikan dan keburukkan tech zaman ini
Dalam meluat dan terlalu mel0ngkang dgn statement pihak akhbar
Miss Meen amat bersyukur jauh dalam sudut hati Miss Meen
Bagi bukak sikit mata kami rakyat MALAYSIA !!!


*Asal niat di hati Ikhlas sudah pasti hasilnya Ikhlas senantiasa.. Mengh0rmati antara satu sama lain adalah tunggak perhubungan menjadi lebih akrab.. Kita manusia biasa yang sentiasa mengharapkan perhatian dari-Nya*

0 Merepek: