Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

05 April 2011

ll Ketinggalan ll



Assalamualaikum Semua !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Miss Meen sudah ketinggalan sebenarnya ...
Hehehe ..n0vel Kau Laksana Bulan hasil nukilan Aina Emir
Rupanya telah diadaptasikan dalam drama 13 Episod ^_^
Aduii .. Miss Meen memang ketinggalan betul


Drama : Kau Laksana Bulan
Rangkaian : RTM 2
Tayangan : 31 Mei 2010
Episod : 1 hingga 13
Masa : 830 malam
Pelakon :
Ayu Raudah - Adrianna
Zul Huzaimi - Firas
Ashraf Muslim - Razif
Fizzo - Syafiq

Miss Meen dah baca novel ini
Cuma Miss Meen ketinggalan nak tgk dalam RTM 2 .. Aduiii betul2 ketinggalan Miss Meen ney
Bagi Miss Meen bila nvel ney diadaptasi ke drama...
Jalan cerita ini akan lebih realistik ..
Ser0n0k bagi yang tak suka membaca n0vel tetapi men0nt0n drama ..
C0nt0hnya macam Mama Miss Meen ... ^_^

0wh ... bilaa drama dari novel neyh nak dikeluarkan dalam bentuk DVD?
Kalu betul ada Miss Meen k0mpem beli jugak
Sama c0llecti0n dgn n0vel ... ^_^

*Lagu OST dalam Kau Laksana Bulan Miss Meen amat suke !!! *

4 Merepek:

Jay said...

hye... aah la ade iras2.. ngeeeee =)
thanks sudi tgk2 blog yang nth pape itu =)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Miss Meen said...

ada yer? ^_^
kim salam kat Miss Ili yer hihihi
Upsss 0key wat..bilaa baca hapi jee
Yang penting tue cara kita
d0n't b0ther apa yg 0rg nak kata ^_^

And thanks again sudi singgah ^_^

Miss Meen said...

wasalam ...
0key Blade edge ^_^
0n my way ---Bl0gwalking ^_^

tQ singgah..