Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

09 April 2011

ll I Love T0 Share S0mething ll

Assalamualaikum Semua !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Hari ney Miss Meen jalan-jalan dan terjumpa laman ney
Tajuk entry dia "Jom Bace"
Crew yang yang buat entry neyh
Tak salah Miss Meen la kan dirikudrcinta k0t ..

Jadinya Miss Meen bacalaa entry tue
Then dia suh buka page ney


Bila baca ...
Hurm terasa diri Miss Meen ney nak ubah sikit demi sikit
Huhuu ..mesti k0rang kata ikut mengikut Miss Meen ney
Tapi tak salahkan berubah ke arah kebaikan

Sebab apa Miss Meen kata macam tue
Sebab kebanyakkan pers0alan dan s0alan yang ada di situ
Hampir kesemuanya pers0alan yang pernah Miss Meen tujukan
Dan Miss Meen fikir kan dan nyatakan ...

Huhuhu ..adakah Miss Meen ..... ????
Hahhaa fikir laa apa nak fikir =P
Manusia bebas dalam membuat andaian masing2
Miss Meen haruslah TERSENYUM dgn andaian2 itu saja ^_~ weeee

Tadi pun ada gak singgah
Entry tu menyatakan perlukah ada header gambar sendiri
^_~ weeee terpacak terkena batang hidung bang-beng Miss Meen ney
Tetapi jgn cepat melatah ...Cik Puan punya entry tu
Hanya inginkan feedback & idea saja ..
Tetapi Miss Meen lupa laa link bl0g dia
Jalan jee tak mark pun bl0g dia tadi huhu T_T

Hari ney sume diambil masuk p0ket
Sem0ga apa yang ditelaah ney akan dingat

*Ad0ii semenjak-menjak neyh bl0g Miss Meen agak s0pan ler.... Selalu kas0 jee..Perubahan..Perubahan jiwa neyh ~_~*

2 Merepek:

Cik Su Life Cycle said...

hehe.. jangan marah .. cik su ingat nak ubah header.. sebab tu lah buat entri tu.. hehe

Miss Meen said...

hahaha Isshh tak marah laaa Cik Sue
Paham2 kadang2 kita perlu amk pendapat sekeliling
Nak hasil yang mantap ..
Macam buat survey gak la kan ^_~
untuk thesis tue
hehhee