Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

10 April 2011

ll A Big Thank You ll


Assalamualaikum Semua !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Miss Meen amat berterima kasih kepada SitiNurFaeezah
Ini Kerana Miss Meen amat terpikat
Dengan ic0n Twitter dia yang berterbangan
Hihii ^_~ c0mey sungguh !!!
Jadinya Miss Meen pun hantar laa
K0men pada bl0g dia

Dan hari ney Miss Meen dah dapat apply ic0n tue
Walaupun agak tidak smart mcm dia
Cik Siti kata dia pun dapat ic0n neyh dari bl0g Aizuddin
S0 Miss Meen pun try laa...

Kat sini Miss Meen nak ucap terima kasih banyak2 sangat kat mereka
^_~ Dan Miss Meen dapat juga belajar HTML ney
Hihihi... edit sana sini ..agak ser0n0k laa pula ..
Terima Kasih ... Miss Meen dapat ilmu baru hari ney

Dan terima kasih kepada Cik Siti
Sebab entry terbaru dia berkenan Miss Meen ...
Yang Nak belajar tuto burung BIRU tue ...
Ahaaakzz ...spelling err0r tuh Miss Meen tulis ..
Mungkin teruja tgk burung BIRU tuh k0t ..
I LIKE BLUE COLOUR !!!!

2 Merepek:

Solihin Zubir said...

i like green colour!
knapa burung tu x kaler hijau eh.. ;-p

Miss Meen said...

@Solihin Zubir
Hahaha ...
Sila lah tanya kepada pihak Tiwtter
kikiki ^_~