Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

14 April 2011

ll The Things To Be Listed ll


Assalamualaikum Semua !!!
Salam Sejahtera Semua !!!

Hurm... kali ney mmg memerlukan Miss Meen
Berfikir habisan selalunya
Ada kena mengena ker? Ada Miss Meen heran?!!
Andaikata nak pergi melanc0ng ke mana mana
Pasti kita akan packed barang2 apa2 yang patut kan ...
Miss Meen pun tengah d0k pikir apalaa SENARAI BENDA KERAMAT ney

Ahaakzz bukan nak melanc0ng ke 0ver-the-sea yer ..
Yang mampu cuma 0ver-the-land
Upsss cuma perpindahan kecil saja ...
Amb0ii Miss Meen r0sak bahasa naa ...
Hihi maafkan Miss Meen .. saj0 gh0yak gitu ..


**** MUST BRING ****

1) Pakaian ----HARUS WAJIB lah kan ..takkan nak ***** k0t ..
2) Sandle/Selipar/Kasut -----spare takut kalu2 hilang ke
3) Adik-Adik ----WAJIB tuh !!! Pepaham jelaa
4) Tudung ----Sebab KAMI perempuan
5) Telekung/Sejadah ----Sebab KAMI s0lat
6) Tuala Mandi -----Selesa dgn barang sendiri hihi ~.^
7) Pengecas HP SE K750i -----HP uzur ..lama tuh 7tahun dah umur dia ^_^
8) Ker0nsang ----baru teringat !!! ^_^

Hurm lagi .....

1) Berus Gigi/Ubat Gigi -----ada barang yg c0mel kena laa selalu bawak hihi
2) Shower foam/Shampo0 -----packed kecik punye s0 tak berat =P
3) Pencuci muka/Kapas -----WAJIB w0 !!
4) Tisu muka ----biasalaa muka selalu didatangi embun ayu hahha =P
5) Alat s0lek ---Upss...reti ker Miss Meen 0iii .. =P
6) Wangi-wangian ---xda mmg tak sah HIDUP !!
7) Sikat/hair bun --- Guna jari pun b0leh hahha..

Ada lagi ....

1) Pencel case ---tak lengkap hidup Miss Meen
2) Fail Penting ----harus k0t ...mcm leceh jee =P
3) Al-quran/Yassin -----IPAD neyh ... hahha
4) MP3 Sony ----0rg dah maju dah Miss Meen 0iii hhaa =P
5) Laptop/Ber0kband -----s0k-s0k jee k0t ..leh hidup ke ney... Isshh b0leh2
6) Payung -----hahaa..kena ADA dlm beg cumel Miss Meen WAJIB !!!

Itu saja k0t ...
Nanti akan minta Mama Miss Meen buat checking semula
Hahaha... amb0iii manja naa ...
Umuq hang dah brapa Miss Meen uikkss??
Hihii ...d0uble check saja bukan kemaskan k0t .. hihi

0key ler ... tue...
Hihii ^_^ tagline kamu !!
I MISS MY BOBOT ...

*Semoga diberikan segala kemudahan dan perlindungan semasa mengemudi arus era dunia ciptaan-Mu..Dan diberikan ketetapan dalam ketenangan memperingati-Mu..Aminnn..*

0 Merepek: