Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

11 February 2011

:: Ngantuk ::

Huh !!!
Ngantuknya !!!
Sbb makan ubat batuk H0spital
^_^
Hihihi ....
Maknanya harus tid0 sbb mata pun dah nak letih

Nak k0men sikit ::
N0wadays ...ramai manusia yang mempertikaikan status di FB
Ramai yang bising kenapa letak mcm tue
Macam neyh laa
Gedixx laa
Mnegada laa ...
Masing2 menyampah tgk status member sendiri ...

Pada pendapat aku ::
Tu kan FB dia
Lantak pie ahh dia nak tulis ke tak ...
Ada dua jee cara
1. Bl0ck ahstatus dia kat PRIVATE setting k0rang ...
2. Drop dia dr frendlist k0rang ah ...

Jadinya tak payahlaa k0rang d0k pening
Bagi aku lah
Bila sese0rg tuh k0men kat status FB dia
Maknanya dia nak sharing sumetin
Walaupun nampak silly milly
Walaupun nampak eg0 & berlagak
Kira bagus ahh ada 0rg nak k0ngsi dgn k0rang
Dari mcm aku neyh
K0ngsi M00d jee dgn k0rang
Hahhaha =P
Nak k0men pedas pun tak m00d ..sbb status mcm plain jee ..

^_^
Pendek kata status kat FB
Hak masing2
Kalu dia nak tayang hal dalam kelambu pun
Tue dia kena pikiq ah
Berakal ke dia sebagai manusia
^_^
BUkak pekung di hati sendiri ...
**************************
BIG ISSUE
Bila kita merahsiakan email FB kite
Hahhaa...
Sah sah k0rang buat kerja criminal
Lalallaa ^_^
Meluas maksud aku tuh
Jgn salah sangka yer ...
^_^

PEACE NO K0WT0W
=P

0 Merepek: