Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

04 November 2010

:: Yeayyy !!!! ::

Haikei, Chichiue-sama
Dear Father..
Lak0nan
Ninomiya Kazunari

Akhirnya aku selamat men0nt0n drama epis0d ini
Ada epis0d 1-8
Kerana drama ini jugaklah dia menjadi
BEST ACTOR 2007

S0 sweett!!! Ganbatte !!!
Paling suka tgk semua drama dan m0vie dia
Sbb dia mempunyai mimik muka yang sesuai dgn dial0g
Pandai membuat mimik muka
Kalu nangis..terkejut..ketawa..marah..menyampah..
Macam-macam ada..
Dalam banyak2 drama dan m0vie dia..dia jarang berlak0n watak bercinta
Semuanya watak yang mencabar dan tabah
Agaknya muka dia yg sweet tuh tak sesuai k0t hehhe
Umur dah 27 tahun tapi tgk mcm 20 tahun lagi ^_^
Kisah neyh terlibat dalam area bidang masakan Jepun
Keunikan Jepun dalam bidang masakan dan kes0panan melayan pelanggan
Memang layak uhh dia dapat BEST ACTOR ^_^

Kredit :: Yeaayy!!! S0k JUmaat Nak dating Mr.S ::

0 Merepek: