Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

27 February 2010

:: Ikan Masin Menusuk Kalbu ::

Seawal jam 8 kami dah bergerak g Port Dicks0n kat Taman Anggerik Kanan 2..sebelahan dgn HOspital Port Dickson tue...huhu ada Majlis Kawen budak praktikal mama aku dulu...Kami panggil dia Kak Long Dilla..ALHAMDULILLAH akhirnya dia dah berumah tangga dah...hehhee

Tadi kami datang awal sbb nak kejarkan ADAT NIKAH die laaa...huhuu..sampai sana...duduk sekejap sementara menunggu dia siap...Tengah tunggu2 tibalaa satu bau yang amat meyelerakan tetapi meninggalkan kesan...Aduhai...rupanya ikan masin...huhuu spoil lor baju aku berbau...bukan aku jee..aku rasa sumenya berbau k0t...
Click Me~

Alkisahnyaa...ada org memberi ikan masin neyh di saat akhir..Ibu Pengantin kata g0renglaaa...kang kecik hati dia kang ikan masin dia tak terhidang tuk makan tengahari dalam Majlis Kawen ney kang...Jadi anak buah Ibu Pengantin neyh g lah goreng...masalahnya mereka goreng dalam rumah bukan di luar rumah...huhuhu...lagilaa bahang dan berbau...hihii

Takperlaaa...rezeki org dah bagikan..Lepas je majlis adat nikah ameklaa gamb0r sikit..tak dapat nak update...kat sini hehe pepahamlaaa yaaa...


Kredit: Mr.S nak amek cuti semiggu sebelum menetap di Johor...huhuhuu...h0pe dapatlaa duduk berbincang tentang kami nanti... Aminnn
Click Me~

0 Merepek: