Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

18 February 2010

:: Feel Free t0 read ::

~Es0k aku update panjang lebar uh...hari neyh meet dgn Cik ShanaShaida kiter....a long long story uh...hihiii...okey nnt update lagi laa erk tggu picha dr Cik ShanaShaida kiter hahhaa dia dah mula kata kiter GEMUK ah hhehe..nak kene nnt tuh!!!Okeylaa...nak tgk Japanese drama series laa "Dalja Spring" Astr0 KBS 303...setiap hari Isnin-Khamis jam 1010-1120mlm...Ulangan Setiap Sabtu jam 900-130ptg hehhehe ~
Daaaa...Click Me~

----------------------------------------------------------------------------------
Hari Khamis tue kuar dgn CikShanaShaida bersama Alang sekali...g KLCC jee..xtau nak g mana dah..hehhe nak ajak r0und Shah Alam tapi takut susahkan Cik ShanaShaida kiter lak nak travel dr Ampang...alih2 jumper kat KLCC jee...senang t0k die gerak hehee...
JUmpa Jumpa...dia kata aku dah GEMUK dah...dan MEMAKSA aku amalkan diet..hahha jgn terlebey mkn hehhee..mcm tau tau jee aku lebey mkn Cik ShanaShaida neyh hahahaa
Terpaksalaaa ambil langkah...hihii mulanya kata kat dia xm0 makan nasi...dia kata..apa pulak xm0 mkn nasi...b0ley mkn nasi tapi kurangkan am0unt laaa hehehe...
Beberapa jam bersama...byk dgr die bercel0teh..nak dgr st0ry dr aku xbyk yg berubah...hehhe..sama jee..cume BERAT BADAN NAIK hehhe
Untuk CikShanaShaida...sem0ga kam0 strive selalu yaaa...
Click Me~



Kredit:Picha..CikShanaShaida kata xdapat nak upl0ad bg send kat email....IT beng0ng jap hehhee

2 Merepek:

CiK sHaNasHaIDa said...

t kte send kt email no..
g pon pic xsanteq sgt..
ske pic kmo ngan syaza tu je..heee

Meen said...

h0h00h yelaa kiter tguu kam0o naaa hheee