Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

26 October 2010

:: Apa Perasaan Kamu..Kalu... ::

Ting !!! thema lagu YAmashita T0m0hisa
L0veless berbunyi..
Dapat 1 mesej dr kawan aku !!
Baru jee kuar tadi petang bersama...
Dub !!!..
Mesej dia berbunyi...
"Mmg bet0l jangkaan saya Mien..ada parents bertanya pasal saya pada ayah saya"
Aku baca mesej neyh dgn tersenyum!!
Dia marah aku sbb aku bg cadangan kenal2 lah dgn mamat tuh dulu...
Dia kata dia serius dgn PAKWE yang sekarang neyh...
Walaupun kerap bergaduh tapi perasaan tuh ada kuat dgn PAKWE dia tuh..
Katanya lah.. ^_^
Aku pun kata lah..apalagi terus terang lah dgn Mak Ayah kata dah ada yang TERISTIMEWA
Dia kata takut nak bagitau takut akan akibatnya
Aku kata nanti tak bagitau Ayah k0 buat planning sendiri padan muka..mer0yan nnt ^_^
-------------------------------------------------
Kami baru je berjumpa membincangkan hal ini
Tak sangka cepat pula perkara ini berlaku
Kun Fa Ya Kun...
Jadilah Ia Maka Jadilah Ia...
^_^

Dia selalu mengadu Mak Ayah dia tak pernah tanya dia dah ada b0y ke belum..
Sekarang Tuhan tuh dah bagi dah kan...kena terima lah...sekarang Mak Ayah dia dah ambil tahu dah...
Kepada kawan aku... ^_^ hadapi dgn tenang ya sayang..
Xm0 pikir sangat...
Biar ia berlalu dgn masa...
^_^ 0key...
Kena ingat satu benda..
Tak semestinya kalu kita bercinta dgn 0rg tuh kita MESTI kawen dgn dia BETUL tak?
Yang penting buat KEPUTUSAN mesti tepat yaa..
Jgn teragak2 ^_^
AKU S0K0NG KEPUTUSAN K0 SAYANG !!!!!

m0od lagu :: HERO by ARASHI (Ninomiya KAzunari)

24 October 2010

:: Banyak Yang Perlu Kita Pelajari ::

Minami-kun-no-koibito
Dra Japanese tahun 2004
Dilak0nkan 0leh
Ninomiya Kazunari
^_^

Cerita neyh amat menyentuh jiwa...
Tapi mana ada manusia yang kerdil kan ^_^
Sambung teng0k lagi cerita neyh nnt
-------------------------------------
Yup!!!
Es0k dah bermula peperiksaan akhir tahun
Banyak yang perlu dibuat
^_^
D0akan yang terbaik untu mereka..
M0ga kam0 semua success yaa
^_^

Kredit :: Mr.S merungut kepada saya...asyik tgk cerita Jepun ::

19 October 2010

:: Nak Sedap Didengar ::

Hmmm..
Bagaimana nak sedap suara atau nada ketika AZAN?
Bukan nak kata apa
Cuma bagi aku AZAN tue kena pada int0nasi dan nada mel0di yang TEGAS tapi MERDU
Bukan dalam nada LEWEH dan LEMBAB
Kadang kala ia macam b0ley mengelirukan sama ada AZAN itu sudah tamat atau belum
Lagi-lagi AZAN SUBUH
KEMERDUAN dan KETEGASAN dan KELANTANGAN itu macam perlu
Aku suka dengar AZAN dari MEKAH
Teringin sangat dengar AZAN yang betul2 menusuk kalbu
Zaman sekarang dah makin hilang
Dulu aku suka mendengar AZAN yang dimel0dikan dr KETUA UMUM sekolah aku
Terutama di kala SUBUH dan ASAR
Aduiii mel0dinya membuatkan aku nak s0lat jemaah bersama sama
Dan paling aku tidak gemar...Melaungkan AZAN tue kadang2 mereka tidak bersungguh
Sedey lah...huhuu..
Bagi aku jugak AZAN adalah satu terapi singkat yg berbentuk mel0di AMAN..
Kalu dengar yang merdu yang sempurna kan el0k hati dan jasmani nya
Betul tak...
Tapi tue bg aku lah...
Tak kisahla apa pandangan org lain
Nak tanya USTAZ laaa...
Mcamana bntuk AZAN yg sebenarnya huhuhuhu... T_T

18 October 2010

:: Jumpa Es0k ::

Setelah menulis entry yang agak kurang supan
Tetibe tersedar ^_^ wink !!
Maaf yer..kepada sesiapa yang singgah...
Ini secara drastik..
Atas desakan yang bertalu talu dan xnak didengar
Ugutan yang memanjang menakutkan
Uissshhh..tensi0n l0hh
------------------------------------------------
Es0k Puan Pengetua mahu berjumpa dgn semua Cikgu baru termasuklah kami yang sementara baru
Hahahaa..
Sesi suai kenal k0t..
Perjumpaan jam 230 petang..
Kelas aku tamat masa tuh jugak kena rushing g kejar meeting
H0pefully es0k tak banyaklaa Relief yaa
Mudahan apa yang ingin disampaikan tak lama
^_^
---------------------------------------------
Hari Rabu planing membatalkan semua yang ada
Hahhahaa
Mudahan semua urusan dipermudahkan
Aminn....
Mr.S tepun tadi tapi line tak betul
Dia kata dia pulang es0kk...
Yahh00oo Alhamdulillah...
Itu pun sbb dia yang mintak..
Sbb dia kena g kursus 17 hb N0vember neyh..
Lepas neyh tentu dia membebel banyak kat aku..
Sepanjang line tak bagus aku jarang contct diaa...
Hhehheh ^_^

Kredit :: Es0k hati-hati ya Mr.S ::

17 October 2010

:: Macam SIAL ::

Entry kali neyh
Mmg agak sakit hati + Bengang !!!
Sbb KAD KREDIT BODOH !!!
UIshhhhh...
Buat lalat kat rumah je !!!
Lagi satu aku nak pesan lah...
Kalu kerja neyh menyusah kan k0rang tak payah laa amek keje neyh
Aku neyh PENGANGGUR
Dan layan k0rang pun sbb pikir
Hah...nak baik kan skill menyambut telef0n !!!!
Dgr 0rang punya OFFER !!!
Bukan nak amek k0rang punyaa OFFERRR !!!
Aisshhhh
AKu lagi ser0n0k nak kerja kat sekt0r perbankan makin MENYAMPAH + MELUAT !!!!
Penting sangat ker POINT BODOH tue!!!!
Ikut naseb laaa...
K0 dapat ke tak....
Issshhhhhh geram nya!!!!!!!
Rasa nak pecah2 kan semua bank dalam dunia neyhh
Terutama sekali tuh hah bank MELAYU tuh
Memalukan !!!!
Orang MELAYU k0rang BODOH2 kan
Orang LAIN k0rang TUNDUK !!!!! Takut!!!! Tak dapat DUIT !!!!
Eissshhhhh entry kali neyh mmg SIAL !!!!!!!!

13 October 2010

:: 0hhhh... ::

Jelik...
Macamlahh aku beli MCD tuh pakai duit dia..
Hahhaa...
Neyh gara gara seger0mb0lan student..
Tgk aku semacam..
Adakah sbb makanan yang aku bawak??
Hahahha..
Memang pun..
Mesti dalam pikiran di0rg..macam neyh
"Mak aiii banyaknya makan manusia neyh"
"Huissshh mcm dah setahun tak makan"
"Huhaiiii makan tak beragak"
"Alamak amek p0rt sini kacau je aku nak WIFI"
hahahaaa...mcm neyh k0t mereka pikir
Apa yg penting aku tak guna 0ngk0s kamu
Lallaaa..lagi pun dah 4 bulan tak makan fastf00d
Llalalaaa... ^-^ suka hati laaa...

Kredit :: Mr.S maj0k ::

:: Sedeynya Hari Ini ::

Mr.S mesej tadi malam
Huhu..
Bagi dia mesej ini happy..
Bagi aku kurang sikit k0t..
Dia kata balik 5 N0vember 2010 nie..
Tapi 17 N0vember 2010 kena pergi Lumut,Perak pula
Ada kursus katanya..
Dalam 9 Bulan..w0w.
Macam perempuan mengandung...hahhaa..
Upss adakah????
Issshyhhh tak baik curiga dgn pasangan ^-^
Huhuu..baru ingat mahu jumpa mahu cerita macam2..
Tak dapat pulak..
Sabar jelaa...yaa..
-----------------------------------------------------
Hari ini penghantaran buku teks bagi pelajar F3
Aku menguruskan kelas aku..
Makin terharu apabila ada pelajar di kelas aku menjemput aku..
"Cikgu j0mlaa pulangkan buku teks.."
"Eh saya ada 3 kelas pagi neyh jam 10 nnt saya datang"
"Oh..ya..kami saja jer..mahu bagitau takut cikgu lupa"
"Oh...patutlaa..terima kasih yer"

Sbb aku pernah pesan pada mereka
Saya neyh kadang2 cepat lupa
Nanti t0l0ng ingatkan yer..
^-^ Tak sangka pelajar tue ingat pesan aku !!! =P
Terima Kasih ya Sayang
Kamu neyh nakal tapi manja..
Pendek kata kalu cakap dgn baik kamu neyh mendengarlah
Selalu nak perhatian dr cikgu..
Sedangkan Cikgu kena jaga 100 org pelajar.. ^-^
--------------------------------------------------
Hari ini pelajar NMNA tak datang
Ishhhh hutang RM 100.00 dan buku teks budak neyh
Macamana laa nak cakap neyh
Teng0k muka mmg xda masalah..
Ishhh kamu semua neyhh
Betul2 menguji hati saya betul...
-----------------------------------------------
Hari neyh jugak
Barathy ajak g makan SUSHI KIN kat GIANT NILAI
Tapi aku dah makan MC D..
S0 kenyanglaa perut aku...
Mana naknya sumbatkan sushi lagi..
Dia kata ada pr0m0ti0n RM 2 bagi semua pinggan..
Sapa tak serbu weii harga murah tuh..
Tapi perut aku dah mual lah..
S0wi yer
Napa tak cakap awal...kalau cakap aku tak g MC D weiii
-----------------------------------------------
M00d lagu :: Yang Terindah :: Dak Mie::

12 October 2010

:: Macam 'LAWA' Je ::

Hissshhh..
Syy00hhhh...
Isshhhhh...
Errrrrr...
Ciiittttt...
Neerrrr....
Huhhhhhhhh....
Puuuiittttt....


Asyik mengata org je
Dia macam laa LAWA sangat!!!
Kata org GEMOK laa
TEMBAM laa
LEBAR laa
LEMAK laa
BUSUK laa
Hey ada jugak manusia mcm ney yer
Ser0n0k mengata orang
H0bi agaknya
MENTAL !!!!
Hall00
Tak Hingat kat KUBUR ker...
Sempit Kubur hang manusia baru tahu..
Takper takper
Kita yang mendengar neyh kena sabar
Kang kalu tak sabar
Ada je mulut kena t0reh kang
Macamlaaa SEMPURNA sangat
D0k nak mengata orang sana sini
Hey mereka tuh buat apa dengan k0..
Cakap dengan k0 pun tak pernah..
Nak mengata dia pulak..

Kredit :: Mr.S kata jangan layan org MENTAL mcm neyh...hahhaha ::

11 October 2010

:: IPHONE 3G ..Mau kah Nak BAgi FREE Neyh ::

H0llaa..
Saya dapat news neyh dari Apeq...
Dia bgatu dlm p0st b0x cahtting.. (Yang tak seberapa nak aktif tuh hihi )
Dia ajak j0in satu link neyh
Kalu kita nak IPHONE 3G laaa..
Survey punya survey rupa nyaa kita mesti sup0rt this link dan this buss..
Why n0t kita cube kan??
j0m j0m j0m

kad kahwin
Kad Kahwin


Jadi inilah link dan bl0g yang harus kita k0ngsikan bersama...
J0m j0m...lagipun I single neyh hahhaa...

Nama c0ntest neyh : Top Referer Contest
Tarikh mula :1 Okt0ber 2010
Tarikh tamat : 31 Okt0ber 2010
Nama Pemenang : Diumum dalam bl0g mereka
Cara : Rakan yang lain perlu 'klik' pada ic0n itu

Self-click tak akan ada p0int yer... ^-^

Selamat Mencuba Dan J0m sama sama memajukan Industri MALAYSIA
^-^

Kredit :: Thanks t0 Apeq yer... ^-^ ::

10 October 2010

:: Pernah AKu Kata ::

yell0
Dalam cerita neyh Yamapi yang belak0n..
Yamashita Tam0
Kacak uh !!!
Muka ala-ala KIM HYUN JOONG
Buzzer Beat
Ahad
Jam 300-400 ptg

Mengisahkan tentang basket ball
Besh !!!
Tak sabar nak men0nt0n lagi...
---------------------------------------------
KPLI-SR
Dah keluar hari ney
10.10.10
Harus beli Pin-pasw0rd RM 6.00
Di BSN..
Berfikir-fikir mahu pergi Selasa ka Khamis...
Berd0a d0a m0ga dapat untuk temuduga pulak...
Aminn...
(Upsss namaku ^_^ )
----------------------------------------------
Huh...
Mr.S meraj0k gara-gara aku lewat angkat tepun
Huhuhu...
Dia bising hujung minggu je aku kurang ambil perhatian kat dia..
(Curiga aku ada yang lain...masalahnya ada ker?? hihihi )
Aku kurang perhatian sbb men0nt0n cerita Japan & K0rea di hujung minggu
Mr.S cukup tak suka sangat aku tgk TV..
Tapi apa mahu buat itu dah kegemaranku =P
Maaf yer sayang....
Sekarang line tak 0k dah...
Tak dapat mesej lagi dah...
Plus Mr.S meraj0k..
^_^ Lelaki pun pandai maj0k eaa..
Ingat pandai mengamuk jee...
Hihiiiii...
SMILE MR.S !!!!!!!
^_^


Kredit :: Saya akan kurangkan men0nt0n m0vie Japan & K0rea ya Mr.S ::

:: Apa KAta Kamu ::

Betula apa yang mereka kata
Ibu b0ley menjaga 12 org anak
Tetapi 12 org anak belum tentu mampu menjaga seorang Ibu
Hari neyh aku baca kat Pancaindera
10.10.2010
Ada 2 0rg Abang
Dia adalah anak perempuan yg ke-3
Dan ada seorang adik yang masih belajar di k0lej
Kalu apa apa hal anak Perempuan mesti menjaga Ibu dan Ayah
ALHAMDULILLAH
Suami dia memberikan kebenaran
Sesetengah suami tak suke taw
Sbb tanggungjawab terbesar menjaga Ibu dan Ayah
Adalah anak LELAKI
Ingat senang nak jadi LELAKI
Tapi LELAKI SULUNG lah selalu lepas tangan dalam hal mcm neyh
Sedeynya aku
Nasib baik lah aku anak PEREMPUAN SULUNG

Kepada anak LELAKI SULUNG
Kamu mempunyai tanggungjawab yang besar sejak kamu ditiupkan roh lagi
Jadi jangan mungkir pada janji kamu yer
Kasihan pada IBU dan AYAH kita
Kamu b0ley...

Kredit :: Mr.S saya maun anak LELAKI SULUNG yer nnt hhihhi =) ::

08 October 2010

:: Y0u & Me ::



M00d malam neyh
Sedang mendengar lagu
YOU & ME
dari
BUNKFACE
Dan amat c00ol malam neyh
Sambil rendu-renduan dgn Mr.S
Hahahahha ^_^
Sudah setel kan paper exam
Gilew awal aku hantar ph0t0stat
hahaha.. ^_^
Paper tuh 25hb
Tapi aku hantar sekarang...
Lalalaa....
Semuanya terkejut
Apa yang penting aku banyak benda lain nak buat
Lagi2 budak2 PMR neyh haaa
Hah ada s0rang pelajar neyh hutang RM 100.00
Aku akan kejar dia
Lepas PMR..
Uikss datang ker nnt dia?? hahhaha =P
Takper..dia kan main FUTSAL...
Sure datang k0t nanti..
Hahhaaa...dan aku pakse dia datang amek PMR
Walaupun dia dah kena buang sek0lah
Atas masalah kedatangan !!
Nak kata masalah disiplin dia mer0k0k je !!
Huh biasalaa budak2 lelaki kan..
Dah jadi Sarapan di0rg dah...
Chaiiy00ook!!!! Jaga jaga lah yer NMNA
Saya tekad neyh
hahaha ^_^

Kredit :: Mr.S kata napa tak angkat tepun?? ^_^ teka apa jawab?? ::

07 October 2010

:: Kasihan Mr.S ::

ting t0ng lagu berbunyi bunyi
^_^
Aku neyh kalu tepun bunyi punyalaa lembab maun angkat
Kalu bunyi tepun yg tak dikenali
Cepat je angkat
Hahhaa..sbb nak tunggu pangilan interview ler
--------------------------------------------------
Kalu tin t0ng Mr.S
Aku mesti angkat lambat
Sian dia...
Jahat kan aku !!! ^_^
Dah laa line kat sempadan Batu Putih tuh mi0ng !!!
Putus putus je nak dgr s0re sayang aku tuh
Hahahhaa... ^_^ p0y0!!
Tapi dia sabar je dengan aku
ALHAMDULILLAH
tQ sayang!!!!
^_^
Bukan apa..
Aku neyh jenis yang tak gemar nak bercakap dalam tepun lelama
Panas telinga aku weiii
(ker tak reti cakap dlm tepun hahahha )
Kalu hal hal urgent..penting..mintak t0l0ng..takper
Kalu b0rak2 k0s0ng...
Tak m0 laa sayang...
Siannya KAMU !!!
Tapi saya sayang KAMU !!! =P
Sbb KAMU byk kali sabar dengan saya...
--------------------------------------------------
APa apa pun hati hati ya kat sana
Huhuhu...
Duk sens0rang bek bek
Nanti ada 'am0i' tegur..
HIhiii..kang demam seminggu kang
M0ga2 KAMU bek bek saja yer..
-------------------------------
Can't wait
5 NOV 2010
Mr.S maun IPHONE satu !!!!!!
Hahahha =P
(kedekut giler nak guna duit sendiri)
Sian Mr.S kan kan
^_^

Kredit :: MAkin REndu la pulak T_T ::

05 October 2010

:: PMR 2010 ::

PMR
Hari ini laa ^_^
Sem0ga semua pelajar dapat menjawab dengan tenang dan senang
Apa yang penting dapat jawab dan tidak tinggalkan k0s0ng
Dapat A ke tak
Belakang kira..
Sem0ga apa yang dibaca keluar dalam PMR ya
Apalah agak agaknya budak kelas aku jawab
Tadi ternampak MIA dan ADRH
Mereka sibuk menyemak jawapan bersama
Nak tegur nak ke kelas pula
Apa apa pun d0akan mereka dapat menjawab
Mereka itulah pasangan yang ada harapan untuk lulus dengan baik
Walaupun tak cemerlang takper
Asalkan semua lulus..
Itulah missi0n yang selalu aku bebel kat mereka
^_^
----------------------------------------------
Dan hari ini jugaklah
Aku mendapat Kelas Relief yang 2 masa
Kelas yang sama
Alhamdulillah PUZZLE aku tuh mereka buat dalam keadaan yang tenang
Terima Kasih yaa..
Kamu tak bg masalah pada saya
^_^
Letih juga..sebab
Hari ini macam ada 6 masa waktu mengajar
Es0k pun 6 masa juga
Berderet deret 3 masa-3 masa
^_^
Berharap juga es0k pelajar tak meragam

Kredit :: Mr.S rendu kam0 lah!!! T_T ::

04 October 2010

:: M0od ARASHI ::




Gara-gara berita yang memeranjatkan
Uppss..memeranjatkan ker??
BUkan dah agak ker?
^_^
Hidup ini penuh percatuan kan kan
Hari ini baik
Hari es0k berduga
Hari akan datang belum pasti
M0od ARASHI
Aku pun menyinggah....
Ini kerana lagu2 mereka amat berSEMANGAT
Jadi jiwa pun kena semangat
^_^
Siapa lagi nak hiburkan kita
Kalu bukan diri sendiri kan kan kan
J0m j0in aku dgr lagu ARASHI
TROUBLEMAKER
Penuh makna tuh
Mcm kenalaa pulak dgn situasi aku sekarang neyh..
^_^
Es0k mahu makan STIMB0T kat GIANT,NILAI
Bersama BARATHY
Hahaha... ^_^
Budak neyh mintak aku belanja
Walhal aku kan xda kerja tetap lagi
INCOME TAX pun tak da akaun lagik
hahahhaa
Melampau!!! Tue lah ayat dia dlm SMS kami hahha

Kredit :: Mr.S membizikan diri ^_^ ::

03 October 2010

:: Ninomiya Kazunari ::


# Name : Ninomiya Kazunari
# 名 : 二宮和也 にのみやかずなり

# Profession : Actor, singer, songwriter, showhost
# Country : Japan
# Nickname : Nino
# Birth Date : 1983-Jun-17
# Birth Place : Katsushika City, Tokyo, Japan
# Agency Company : Johnny's Entertainment
# Height : 168cm
# Weight : 49kg
# Star Sign : Gemini
# Blood Type : A
# Family : Elder sister
# Hobbies : singing, guitar-playing, music production, creative writing, baseball, videogames, and magic.



46th Galaxy Awards: Individual Award
59th Television Drama Academy Awards: Best Actor - Ryusei no Kizuna
12th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Fall 2008): Best Actor for Ryusei no Kizuna
11th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jul-Sep 2007): Best Actor - Yamada Taro Monogatari
10th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jan-Mar 07): Best Actor - Haikei, Chichiue-sama
Hashida award: Sukoshi wa, Ongaeshi ga Dekitakana (2006)
16th Rendora 110Award: Best supporting actor - Yasashii Jikan (2005)
(Ranked 2nd) - 8th Nikkan Sports Drama Grand Prix (2004-05): Best Supprting Actor - Yasashii Jikan
8th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jul-Sep 2004): Best Supporting Actor - Minami-kun no Koibito (2004)
(Reader's Vote) - 42nd TV Drama Academy Award: Best Supporting Actor - Minami-kun no Koibito (2004)
10th Rendora 110Award: Best Actor - Stand Up (2003)
JPop Group: Arashi
Can play (among others) guitar, bass, piano, drums and harmonica. He is also good at gymnastics and cooking.
First JE talent to star in a Hollywood movie, Letters from Iwo Jima (2006)

TV Series :
Saigo no Yakusoku (Fuji TV, 2010)
Tengoku de Kimi ni Aetara (TBS, 2009)
DOOR TO DOOR (TBS, 2009)
Ryusei no Kizuna as Ariake Koichi (TBS, 2008)
Maou as Kumada Masayoshi (TBS, 2008, ep1)
Yamada Taro Monogatari as Yamada Taro (TBS, 2007)
Marathon as Miyata Shotaro (TBS, 2007)
Haikei, Chichiue-sama as Tawara Ippei (Fuji TV, 2007)
Sukoshi wa, Ongaeshi ga Dekitakana as Kitahara Kazunori (TBS, 2006)
Yasashii Jikan as Wakui Takuro (Fuji TV, 2005)
Minami-kun no Koibito 2004 as Minami (TV Asahi, 2004)
Stand Up!! as Asai Shohei (TBS, 2003)
Netsuretsu Teki Chuuka Hanten as Nanami Kenta (Fuji TV, 2003)
Handoku as Sakaguchi Nobu (TBS, 2001)
Namida wo Fuite as Fuchigami Kenta (Fuji TV, 2000)
V no Arashi (Vの嵐) (Fuji TV, 1999)
Kowai Nichiyobi (NTV, 1999, ep8)
Abunai Hokago (TV Asahi, 1999)
Nekketsu Renai Michi (熱血恋愛道) (NTV, 1999, ep1)
Akimahende as Aoki Taiki (TBS, 1998)
Nijuroku ya Mairi (二十六夜参り) (TBS, 1998)
Amagi Goe Takichi (TBS, 1998)

Movies :
GANTZ (2011)
Ōoku (2010)
Kiiroi Namida / Yellow Tear (2007)
Tekkon Kinkreet as Kuro (2006, voice)
Letters from Iwo Jima (2006)
Pika**nchi Life is Hard Dakara Happy (2004)
Ao no Honoo / Blue Light (2003)
Pika*nchi Life is Hard Dakedo Happy (2002)