Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

10 December 2009

Akhirnya...^_^

Hari neyh early in da m0rning ^_^ bgn jam 815 tepat sampai kat sek0lah ^_^ mula berkebun...p0k0k2 dah sampai hehehe....Berjaya siapkan...akhirnyaaaa...^_^dah abiss keje kami semua!!!!! Ser0n0k...hihiii masuk gaji Dec neyh nak g KLCC...lallalaaa...dah janji dgn 'sum0ne' huhuhu

Setelah Tamat...kami berentap g tgk wayang...STROM WARRIORS...Cikgi Lelaki pun g jgk..Cikgi F0had..Cikgi Syamsul..Cikgi Hazrimi..Cikgi Razif..diorg tgk kat Jusc0..Asalnya kami pun ptt j0in dgn diorg...tapi lambat ckp..suh beli tiket..tiket pun dah penuh huhuhuuu rugi!!!

So,kami 'rempit' g Terminal 2 tgk kat MBO r00m 4 sit 4,5,6 ^_^ Yang tgk hanya Aku..Atul..Kak Faezah... Ainur & Kak Syafi g salun kat Ampangan hehehhe ^_~ biasalaa saja nak manja2 kan rambut tue hehhe
Citer neyh okey gak..mcm ala-ala NINJA ASSASIN ^_^ effect time berlawan tue masyuk...hihiii.. ^_^ Tapi Cikgi F0had kata dia amat keciwa dgn m0vie neyh hehehh ~_^ ending die mmg xbest sikit laa...hihiii...
Lak0nan E-kin Ching amat tidak mengeciwakan hehhehe ^_^adakah mungkin aku terlampau minatkan die??!!! Ya btl hehehhe ^_^ dr dulu beb...since aku darjah 6 tue...tahun1997...hihii ^_~



Kredit: Mr.S berkemungkinan balik hujung minggu neyh hehhe ^_~ Bek bek erk!!!

2 Merepek:

.sHaZa. said...

cte neh pn da tgk??eish2x.weh t nk g klcc aku nk ekut gak.haha.xkire.g jaln sowg pn aku xkesa.haha

(jdk kaco daun jup)

Meen said...

hahhaa...k0 tak tgk ker...link 'sumone' tue sapa???????? hahahahhaha ^_^