Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

05 December 2009

Can't Wait f0r Twilight Eclipse & Twilight Breaking Dawn ^_^

Waaa...tak sabarnya nak tunggu 2 filem neyh ^_^ banyak tragis neyh...erm...kebanyakkan nyaa release time March 2010-Sept 2010 Can't wait this m0vies ^_^ Twilight Eclipse & Twilight Breaking Dawn...Ada org kata Twilight Eclipse neyh Bella akan kawin dgn Edward...Kat sini laa Vict0ria akan membalas dendam dgn membunuh Bella...Ada org kata jugak kat sini..Bella akan jadi Vampire yang terhebat dan kuat...dari sume Vampire ^_^ Ada org kata lagi...Bella dah mula jatuh cinta dgn Jacob..werewolf tue hehhe ^_~ Apa yang penting nak tgk jalan citer die gak maybe lagi menarik dari yang pertama dan kedua...Dengar kata org, Twilight Breaking Dawn neyh..Bella dah mengandung dan ada seorang bayi ^_^ Happy Family...Happy Tree...Dengar kata org,Vict0ria semakin mengganas dan mula nak membunuh Edward pulak...^_^ Dengar org kata, Bella dah mula dingin dgn Edward..tapi Edward sabar jer dgn kerenah Bella...Edward makan banyak hati ~.~ Dengar org kata,Bella semakin sayangkan Edward..tapi semakin rindukan Jacob ^_^ Dengar kata org,penulis buku neyh sengaja buat ending die seperti Harry Potter tue..bukan happy ending..dan bukan juga sad ending..Apa yang penting nak tgk gak citer neyh ^_^

Renungan mata Edward Cullens amat memikat...hhahah ^_^ hanya di dalam set...di luar set sebenarnya dia biasa saja(agak selekeh jugaklaa mamat neyh )...dalam Vampire neyh renungan dia maut ahh!!! Kacak ^_^

Ini Bella & Edwards Weds ^_^ hihii s0 cute...suke!!!!Robert Pattinson v.s. Edward Cullens ^_^



Kredit: Kepada Mr.S sem0ga kam0 berjaya dalam match badmint0n tue selalu yaa ^_~ hihii keep l0ving y0u dear !!!








0 Merepek: