Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

07 December 2009

^_^ Datang Awal Dari Jangkaan hihihi

Hari neyh ^_^ nak dijadikan citer...kami laa org pertama yang sampai awal ke sekolah hehheh ...Aku,AInur,Adik aku,Neknot,dan Cik Ieyna kite neyh hehheh ^_^...Rupenya kami ketinggalan maklummat yang diberi...Pokok Bunga tak dapat sampai pada hari yg dijanjikan hehhe ^_^ Jadi ari neyh buat w0rding jerlaaa.. ^_^ Berjaya siapkan separuh dan sambung esok pulak...
Selepas penat lelah tadi ptg...g Nilai makan KFC katsana atas sebab dah mengidam dah lap0r sekali heheh ^_^...Selepas hantar Cik Ieyna kite balik dan Kak Faezah balik terus merempit ke Sepang ( xdapat nak ikut sbb Kak Faezah nak pulang awal..mak nya ada di rmh )..Kami pulak berempit g Jusc0 tgk tiket utk NINJA ASSASIN neyh ader lagi tak.....Malangnya takder...cumer ada jam 7 hihih ^_^ jadi kami pun s0lat zuhur laa dulu
Dengar kata Ainur...j0m g merempit kat MBO Terminal 2...Alhamdulillah..ada jam430 hihii ^_^ naseb ada...Amek room 4, sit F 5,6,7,8...Adek aku Meknot kata tak best hehhe tegak dan depan sgt sit tue hehhe aku laa pilih tue ^_~
Movie neyh pasal budak kecik yang kena culik dgn Ozunu Clan utk dijadikan pembunuh yg berjaya...hahahhah ^_^ Dibintangi oleh artis kesayanganku 'RAIN' sebagai Raizo...hihii kacak owh die dalam neyh ^_^ tgk sajalaaa..bergaya dia melawan kuncu2 nya heheh ^_^

Yang kat atas neyh...laa...kunun nyaa ayah mereka..yang mengajar mereka dan mendidik mereka sebagai pembunuh heheh ^_^ tgk sendiri laaa kalu nak tau punca napa RAIN sanggup bunuh 'ayah' kesayangan die tue hahahah ^_^ Best owhhhh !!!!! ^_^




Kredit: Mr.S merungut aku asyik tgk m0vie jerk..nanti nak kuar sama nak tgk apa?? hehehe ^_^ aku jwb laaa aku leh tgk dua kali...dia kata tak bestlaa..ada org dah tau ending...hihih ^_^ Mr.S maafkan saya ^_^ hihihi lama laa nak tunggu kam0 cuti hehhe ^_^


6 Merepek:

IEYNA said...

anda dikesan !!! hehehhehe

ooo ader blog ek...nak gak tgk movie tu...tggu chenta hati i balik.. :)

Meen said...

^_^ hihii ala...cume xm0 ektef jerk hihi ikut m00od...waaaa..cinta hati dia dah balik dah hehhe

Mr ProPiTo said...

Best cerita ni, kena tngk semua... Fantasi sungguh..kikiki

Meen said...

hihii betul ^_^ mmg pun....dah luka parah len sembuh tue ^_^ hehehe

KBshop2u said...

perhhhh bdk2 suka tgh yg menda2 mengarut...kena tipu kat dia org jah toooooo...

Meen said...

hhhaha ala uncle rilekkzz laaa ^_^