Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

16 December 2009

B0rak dgn Uncle Ahmedejad!!!!! ^_^

lallalaaa...tgh tgh duk chatting dgn kwn lama Nur Anira dan menulis blog...unclee buzzz kat YM hihihi ^_^ lalalaa..lama t0l tak gaduh dgn uncle Ahmedejad neyh wehhh hehhe ^_^mmg susah nak sangkal ayat die owhh!!! ada jerk jwb die hehhehe

Pastu die bg satu file pic suh tgk....trus laa accept!!! upenye...gamb0 manusia hancur hh0h00...terkejut td!!! sempat gak laaa hamun maki uncle hehhe sian uncle maaf erkk ^_^ lalalalaa...Uncle kata penat dia ambil gambar2 tue hehhe....masa dia bertugas hehhe...

Pastue die kata sempat lagik kata...xm0 kasi byk2 gamb0 kat aku...sbb tkt aku g jual gamb0 neyh kat wartawan...sbb neyh masih dalam kes lagi...gamb0 tak byk...hhuhuhu..aku pun kata ahhh...wartawan kasar...watper nak bg diorg hhehehe ^_^

Kat bawah neyh laaa...gamb0 yg uncle bg tgk:: ^_^ kata nya edisi terhad hahahahha



Kredit: Mr.S pening hehhe ^_^dgn perangai aku

3 Merepek:

Meen said...

untuk pengetahuna sume Uncle adalah POLIS hehehe jgn nakal2 naaa ^_^

IEYNA said...

pict katne ni...huhuhu

sngt2 ngeri.... :(

Meen said...

kat kelantan katanyaa kak...pasal b0m meletup tue...tah laa ^_^ kena marah tak teng0k paper dgn berita heheheh