Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

18 December 2009

Terkejut!!! KB Mall???

Wa....d0k2 dengar lagu...tgk email...ada 2 unread email...upernya dari Kak Suhira (GSTT SMKM)..haaaa...Kak Suee hant0r gambar neyhh...Aduiiiii terkejut ahh!!!!
Title die:FW: happened at kb mall recently... haaa aku pun tgk laa sekeping sekeping aduiii ngeri ahhh

Sayang nyaa die tak bgtau laaa plakzz detail meetail die hehhehe ^_^ k0rang tgklaaa yg kat bwh newyh :


:Takutnyaa tgk ghuper mcm neyh T_T
Dear: Cik Shana Shaida....huhuu ^_^ tgk lerr


Kredit: Tulis bl0g sambil Sms Mr.S hehhe ^_^

4 Merepek:

CiK sHaNasHaIDa said...

uish wakkk..
seram tgk oh..

Meen said...

huhuh tau pun sy tgk dr email pun dah geli nyaa...tapi sian kan T_T

CiK sHaNasHaIDa said...

tu la..sgt kesian sgt
npa la ade org sebar2 pic tuh..
cedih bangat oh!!

Meen said...

alaammkk!!!!! maksudnyaa sy pun turut brsama sama ahh sebar kan pic neyh huhuhu T_T