Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

30 December 2009

:: Hari Yang Kepenatan ::

Erm...pagi tadi dalam anggran jam 830 samapi laa SMK Teknik Tuanku Jaafar,Seremban..Kenapa kami ada kat situ erk?? Ehem...neyh sume tentang sambungan GSTT 2010..Dapat call dari SMKM pada 28 Dec ari tue...suh dtg sana...hiiihii..nak diikutkan inilaah pertama kali...g sana ^_^..

Katsana..ada taklimat..amanat..dan semakan semula penempatan di sekolah mana kita ditempatkan..Kalu sekolah lama lama laa..kalu sekolah baru baru laa...^_^ Alhhamdulillah..sume GSTT SMKM tiada masalah...sume OKEY...nama ada...kehadiran pun ada...kecuali laa minah AINUR YASMIN neyh heheheh ^_~ dia tgh sy0k kat JEPUN...

Insyaallah dia pun akan mula bertugas 4 Jan 2010 bersama kami...Aminnnnn....^_^..Tapi datang awal ke sekolah 2 Jan 2010 ada meeting sebelum sesi persekolahan bermulaa...huhuu..datang jee laa... walaupun En.Misri kata jgn datang sekolah selagi surat tawaran tak dikeluarkan...kam0 akan di tuduh sebagai pencer0b0h..tapi nak dtg kene jgk laaa ...hihii dtg jugak laa...kang kelam kabut lak 4 Jan nt...mana nak layan budak nak layan cikgu GSTT lagi..kang tak pasal pasal GPK cekak pinggang hehhehe ^_^

Dah setel hal tue...kami...upss aku dgn adek aku laa g cari umah sewa kat PINGGIRAN BAYU tue...Kak Ieyna..ada hal g JB...k0t kalu ada laa...h0pe pasti ada...tgk rumah tue...oklaaa...sewa rate pun 300-350...oklaaa..asalkan cover duit minyak sebulan hehhe ^_^ ...yang bwk kete adek aku bukan aku hehehhe...survey...jmpa kak Umi...mintak t0l0ng die tny kan pada jiran2 dia kalu dia tau...^_^ Alhamdulillah Kak Umi leh t0l0ng tapi..kami kene turun lagi Sabtu neyh g cari lagi...

Okeylaaa..tue jee nak update k0t...huhuh penat dah neyh..badan pun rasa tak selesa..panas semacam jeee..huhuhu T_T

Kredit: Mr.S gud luck dgn TTS kam0 nanti 2 bln di Melaka...hihii ^_^ dapat laa ngedate selalau nt hehehe lalalallaa TQ!!!

0 Merepek: