Kebarangkalian hal-hal remeh-temeh yang berlaku di sekeliling kita pada hari ini, hari akan datang dan pada hari yang telah berlalu.. Pasti membawa seribu satu makna yang tersendiri.. Di situlah termaktub sebuah coret-coretan perjalanan hidup kita..

Kita melihat penderitaan hanya dari sisi negatifnya tanpa mahu melihat sisi positifnya dan selalu merasa rugi terhadap kekurangan yang kita miliki, namun kita tidak pernah merasa beruntung atas kelebihan yang kita miliki.

31 December 2009

:: Selamat Datang Tahun Baru 2010 ::


Stelah mengharungi pelbagai rintangan dan dugaan...berharap tahun baru neyh 1 Januari 2010 akan dilimpahi pelbagai rahmat ^_^ .... Tak leyh laa nak harapkan yang terbaik jeee...hihi cume kita di sini mesti berusaha untuk yang terbaik hehhee...

:: Mengkritik tidak bererti menentang. Menyetujui tidak semestinya menyokong. Menegur tidak bermakna membenci dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik ::

WISH LISTS??? hehheh dalam diary laa beb!!!! ^_^ xm0 tetayang hehhe nanti regret tak dapat penuhi hehehhe...^_^ Wish all of u HAPPY NEW YEAR 2010

Kredit: Wish Mr.S Selamat Tahun Baru 2010..Semoga dia success selalu ^_^

0 Merepek: